Arbejdstøj der holder!

 

Når du investerer i det helt perfekte arbejdstøj til dig eller dine medarbejdere, så er det ikke nok at dine medarbejdere synes tøjet ser godt ud … det skal samtidig være en god investering i fysisk velvære, i et godt og sikkert arbejdsmiljø og en investering som sender det helt rigtige signal om din virksomhed. Vi tilbyder derfor totalløsninger, hvor du eller dine medarbejdere selv kan bestille tøjet via et webinterface, så vi sikrer de korrekte størrelser og de korrekte leverings- og faktureringsadresser. Vi kan tilbyde at vaske Jeres arbejdstøj samt hente og bringe dette til et aftalt leveringssted, og er tøjet slidt, eller defekt, så leverer vi automatisk nyt, naturligvis med påtrykt logo og navn på medarbejderen.

 

I det hele taget er det vigtigt for Rent Jydsk, at vi kender Jeres behov … helt ned til den enkelte medarbejder, som måske har behov for tilpassede størrelser, eller som har fysiske udfordringer der kræver særlige forbehold. Hos Rent Jydsk har vi stor respekt for den enkelte bruger af tøjet, og vi er især kendte for vores helt unikke personlige service med fokus på det enkelte individ.

 

Hvis du vil øge dine medarbejderes tilfredshed, uden ekstraomkostninger, og samtidig sende et signal til dine kunder og omverdenen, så lav en firmaaftale med Rent Jydsk … så klarer vi resten.

Firmatøj, profiltøj eller blot nogle t-shirts

 

Ingen opgave er for stor … og ingen er for lille for Rent Jydsk. Vi leverer dagligt til store virksomheder som Forsvaret, IBF, Plantorama, DMR, Herning Turist og mange mange flere, men også mange mindre virksomheder finder vores service interessant, og vi står altid klar til at hjælpe uanset størrelsen på opgaven.

 

Om det blot er et par polo shirts til den forestående messe, nye uniformer til dine chauffører eller en komplet firmaaftale til flere tusinde medarbejdere, så bliver alle opgaver taget lige alvorlige, og alt bliver leveret til aftalt tid, og i aftalt kvalitet.

 

Vi leverer naturligvis med eventuelt aftalt logo i tryk eller broderi, og ønsker du en aftale hvor du kan opstarte nye medarbejdere fra dag til dag, så kan vi lagerføre dit tøj med logo, så du kun behøver at oplyse os størrelsen på den nye medarbejder, så har du tøjet dagen efter.

 

Skal dine medarbejdere være let genkendelige i butikken, på messen eller på virksomheden, så sikrer vi den helt rigtige løsning i samarbejde med Jer … mulighederne er utallige, og vi leverer kun god kvalitet.

Erhvervsbeklædning

 

Erhvervsbeklædning er arbejdstøj til områder som kantiner, restauranter, rengøring, plejesektoren, klinikker m.v. Erhvervsbeklædning er i dag meget mere end en standard farvet kittel eller en kokkejakke. Der findes et stort og spændende udvalg med mange varianter i forskellige farver, pasforme og med funktionelle og smarte detaljer.

 

Rent Jydsk forhandler erhvervsbeklædning fra bl.a. Kentaur, Nybo Jensen og Hejco. Disse mærker har udviklet arbejdstøj med specielt fokus på komforten, så tøjet er lettere, mere åndbart og samtidig rigtig smart i et utal af farver, former og med tilbehør der passer og opfylder branchernes krav til hygiejne.
Rent Jydsk leverer løsninger både til små, mellemstore og helt store firmaer, så uanset dit behov, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os og vi finder sammen den rigtige løsning til dig og din virksomhed.